اکثر مردم بر این باورند که هوای سرد غذای پخته شده را برای مدت طولانی تازه نگه می دارد، اما آیا تنها هوای سرد کافی است و نیازی نیست غذاهای پخته شده را در یخچال نگهداری یا آن‌ها را فریز کنیم؟

غذا در یخچال

همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: نگه داشتن ، سوپ یا گوشت پخته شده برای چند ساعت در فضای بیرون از خانه در فصل زمستان می‌تواند آن‌ها را به دلیل ماهیت هوای سرد تازه نگه دارد، اما تنها به مدت چند ساعت واکنش‌های شیمیایی و رشد باکتری‌ها را متوقف می‌کند و به همین دلیل است که غذا را در یخچال نگهداری یا فریز می‌کنیم که راه درستی برای تازه نگه داشتن غذاهای خاص پخته شده برای نهایتا یک هفته یا در صورت فریز کردن بیش از یک هفته است. در این مطلب نگاهی داریم به مدت زمانی که می‌توانیم غذاها را در یخچال فریز کنیم.
انواع سوپ‌ها و خورش‌ها

نکات بهداشتی درباره نگهداری غذاهای پخته شده در یخچال

باید قبل از قرار دادن سوپ‌ها و خورش‌ها در یخچال آن‌ها را به خوبی جوشانده و خنک کرد. با پیروی از این روش ساده، طراوت سوپ، آبگوشت و خورش‌ها را حداقل برای ۳تا ۴ روز در یخچال می‌توان حفظ کرد. فقط مطمئن شوید که آن‌ها را به درستی با درپوش پوشانده‌اید.
گوشت‌های پخته شده

نکات بهداشتی درباره نگهداری غذاهای پخته شده در یخچال

گوشت، مرغ و ماهی پخته شده را می‌توان به مدت ۳ تا ۴ روز در یخچال نگهداری کرد. با این حال، مهم است که ظروف گوشت را قبل از نگهداری در یخچال به خوبی گرم سپس سرد کنید و مطمئن شوید که آن‌ها را در ظروف دربسته گذاشته‌اید.
برنج و پاستا

نکات بهداشتی درباره نگهداری غذاهای پخته شده در یخچال

برنج و ماکارونی پخته شده را می‌توان به مدت ۳ تا ۴ روز در یخچال نگهداری کرد. مهم است که بلافاصله پس از سرد شدن آن‌ها را در یخچال قرار دهید و در ظرفی در بسته نگهداری کنید.
دسرها و غذاهای خوشمزه مبتنی بر لبنیات

نکات بهداشتی درباره نگهداری غذاهای پخته شده در یخچال

غذاهای لذیذ تهیه شده با محصولات لبنی مانند دسرها، شیرینی‌ها و پودینگ‌ها باید در عرض ۲ تا ۳ روز پس از نگهداری مناسب در یخچال مصرف شوند زیرا محصولات لبنی زودتر از هر غذای دیگری فاسد می‌شوند.
سبزیجات پخته

نکات بهداشتی درباره نگهداری غذاهای پخته شده در یخچال

سبزیجات پخته شده را می‌توان حداقل به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کرد. اطمینان حاصل کنید که آن‌ها را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید تا تازگی خود را حفظ کنند و با نمک و روغن پخته شوند تا طعم و بافت آن‌ها حفظ شود.
چگونه ذخیره کنیم

نکات بهداشتی درباره نگهداری غذاهای پخته شده در یخچال

به طور کلی، باقی مانده غذاهای پخته شده را می‌توان به مدت ۵ تا ۷ روز در یخچال نگهداری کرد. برای جلوگیری از رشد باکتری، مهم است که آن‌ها را ظرف دو ساعت پس از پختن سریعا در یخچال قرار دهید. اگر نمی‌توانید باقیمانده‌ها غذاها را در این بازه زمانی مصرف کنید، آن‌ها را برای نگهداری طولانی‌تر فریز کنید.
بیشتر بخوانید:

  • نکاتی برای سالم نگهداشتن غذا در یخچال | نکته‌ای طلایی که همیشه باید رعایت کنید
  • سیب زمینی پخته را در یخچال نگهداری نکنید | مضرات سیب زمینی سرد برای سلامت

کد خبر 815422 منبع: همشهری آنلاین

  • کارهایی که در ۴۰ سالگی نباید انجام دهید

  • نکات بهداشتی درباره نگهداری غذاهای پخته شده در یخچال

  • ایران با پول هم بچه‌دار نشد!

  • تحلیل جالب و شنیدنی یک مقام صداوسیما : مهران مدیری، رامبد جوان، سروش صحت و احسان علیخانی جرأت نمی‌کنند به تلویزیون بیایند !

  • کبریت روشن نکنید، من خودم فندک دارم!

  • عاشقانه های دو مجری معروف تلویزیون در سالگرد ازدواجشان | عکس

  • ممکن است همین امروز یک امتیاز پرسپولیس را برگردانیم | سر استقلال بریده نخواهد شد اما…

  • رقص قبایل آفریقایی با ریتم صادق بوقی ؛ موسیقی صادق بوقی جهانی شد!

  • تجهیزات VAR از دوبی امروز وارد تهران می‌شود | تغییر ناگهانی داور دربی تهران!

  • رقص قبایل آفریقایی با ریتم صادق بوقی ؛ موسیقی صادق بوقی جهانی شد!

  • پنج شنبه حساب‌تان را چک کنید ممکن است پول واریز شود!

  • اقدام دیوانه وار اسرائیل؛ عملیات ریختن پرفشار آب دریا به تونل های حماس آغاز شد

  • تصاویر | صادق بوقی و نرگس محمدی در رقابتی نابرابر | از بی بی سی تا اینترنشنال؛ تفاوت‌های معنادار پوشش دو خبر

  • یک کشته و ۲ مجروح در رزمایش یگان ویژه + جزئیات

  • باشگاه استقلال زمان دربی را تغییر داد

  • تصاویر اقدام عجیب AFC با آهنگ صادق بوقی و ملی پوشان زن و مرد فوتبال ایران | رقص بازیکنان ایرانی به جای حرکات تاکتیکی!

  • از ۴۰ متری به پرسپولیس گل زدم

  • فوری| داوران خارجی برای دربی تهران | مشخص شدن گزینه نهایی فدراسیون فوتبال

  • فاکتور سنگین یمن روی دست صهیونیست‌ها | تبعات تهدیدات دریایی یمن بر اقتصاد اسرائیل

  • ۱۰ اشتباه رایج در مورد استفاده از یخچال

  • نکته بهداشتی: تهیه غذای هفتگی

  • مواد غذایی خام را در طبقات پایینی یخچال نگهداری کنید

Tags:

No responses yet

دیدگاهتان را بنویسید