قهوه را برای سلامت بیشتر بدون شکر بخورید. این توصیه اغلب متخصصان تغذیه به علاقه مندان این نوشیدنی دوست داشتنی است. اما اگر نمیتوان قهوه را با شکر خورد آیا جایگزینهایی به جای قند وجود دارند که بتوان با آنها قهوه را شیرین و طعم دار کرد؟
همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: قهوه از محبوب ترین نوشیدنیهاست که تا کنون زیاد درباره فواید و مضراتش نوشته شده اما همواره تاکید بر این بوده که این نوشیدنی دوست داشتنی بهتر است بدون شکر مصرف شود. اما برای بسیاری از افراد که علاقه به مصرف قهوه بدون شکر ندارند، خبر خوبی داریم و آن اینکه جایگزینهای متنوع و متعددی به جای قند برای شیرین کردن قهوه وجود دارد.
به گزارش تایمز آف ایندیا، با کمی خلاقیت و افزودن شیرین کنندههای طبیعی مانند دارچین، عسل ، وانیل یا خرما، با فنجان قهوه روزانه خود نوآوری کنید. در این مطلب به فهرستی از شیرین کنندههای طبیعی برای اضافه کردن طعم و شیرینی به فنجان قهوه شما اشاره کردهایم.
دارچین
قهوه فوقالعاده شیرین ، ممکن است برای شما جذاب نباشد و دلتان را بزند، اما دارچین با شیرینی ملایم و طعم جذابی که دارد همچنان میتواند برای شما مفید باشد. خرد کردن یا پودر کردن چوب دارچین و افزودن آن به یک فنجان قهوه میتواند طعم منحصر به فردی به نوشیدنی شما بدهد.
عسل
با توجه به اینکه عسل میتواند به دمای بالا واکنش نشان داده و تولید سم کند، عسل میتواند شیرینکننده مناسبی برای کسانی باشد که قهوهشان را ولرم میپسندند، بسیاری از مردم طعم عسل را با نوشیدنی های خود دوست دارند. این یک مکمل عالی برای قهوه سرد شما است، این چیزی است که برای شما بسیار مفید است.
خرما
خرما و قهوه ترکیبی هستند که باید سعی کنید فنجان صبحگاهی خود را با آنها تقویت کنید. خرما سرشار از فیبر، آنتی اکسیدان و مواد معدنی فراوانی است. قبل از آسیاب کردن و تبدیل شدن به خمیر ریز آن را به قطعات کوچک برش دهید. این را به قهوه یا دمنوش صبحگاهی خود اضافه کنید و بگذارید شیرینی طبیعی آن هوسهای شیرین شما را برآورده کند.
شکلات تلخ
این ترکیب یک نوشیدنی دوگانه برای دوستداران شکلات و قهوه درست میکند، به همین دلیل این ترکیبی بسیار محبوب است. افزودن شکلات تلخ به قهوه همچنین باعث می شود که شیرینی اضافی شکر فرآوری شده را از دست ندهید. مقداری شکلات تلخ را ذوب کرده و به فنجان بزرگ قهوه خود اضافه کنید تا یک نوشیدنی گرم و آرام بخش داشته باشید.
وانیل
از دیگر شیرین کنندهها برای قهوه، وانیل است عصاره وانیل بسیار طرفدار دارد و برای شیرین کردن قهوه استفاده دارد. با ترکیب عصاره وانیل و قهوه طعم بسیار جالبی برای طرفداران قهوه ساخته میشود. با این ترکیب قهوه شما علاوه بر طعم خوب عطر بسیار خوبی هم پیدا خواهد کرد. وانیل هم خوش طعم و هم خوش عطر است.
بیشتر بخوانید:
- چای و قهوه وابستگی ایجاد میکنند
- چرا نباید قهوه ناشتا بخوریم؟
کد خبر 887506 منبع: همشهری آنلاین
-
پاییز را با این دمنوشهای شفابخش پشت سر بگذارید | این دمنوش دشمن افسردگی فصلی است
-
این ویتامین عملکرد مغز و اعصاب را بهبود میبخشد
-
این ۸ گیاه و ادویه برای کاهش قند خون معجزه میکنند
-
طرز تهیه کلوچه کنجدی برای کودکان و بزرگسالان
-
طرز تهیه بستنی زعفرانی در خانه
-
قهوه را با افزودنیهای طبیعی شیرین کنید
-
بیانیه ضدایرانی گروه ۷ پس از پاسخ نظامی ایران به اسرائیل
-
محموله کمکهای مردم ایران به لبنان ارسال شد + تصاویر
-
تصاویر منحصربفرد از آمادهسازی موشکهای سپاه برای شلیک به اسرائیل
-
پیکر سید حسن نصرالله کجا به خاک سپرده شد؟ + جزئیات
-
محمولهای که عباس عراقچی با خود به لبنان برد + جزئیات
-
جدیدترین تصاویر از لحظه ترور سیدحسن نصرالله
-
توصیه به مردم ؛ دلار نخرید! | دلار به زودی به اعداد قبلی بر میگردد + جزئیات
-
موافقت بن سلمان برای دستیابی به توافق با رژیم صهیونیستی
-
توییت مهم عراقچی از لبنان خطاب به جهان + عکس
-
تصاویر منحصربفرد از آمادهسازی موشکهای سپاه برای شلیک به اسرائیل
-
محموله کمکهای مردم ایران به لبنان ارسال شد + تصاویر
-
حضور فرزند و نوه سرلشکر شهید نیلفروشان در نماز جمعه امروز | عکس
-
ایران توانایی غرق کردن ناوهای هواپیما بر آمریکا را دارد
-
از این خودرو فقط یک دستگاه در جهان وجود دارد | تصاویر
-
خبر خوش برای پرسپولیس ؛ ستاره سرخ ها فردا میرسد!
-
ساعت مچی فردوسی پور خبرساز شد ؛ قیمت نجومی ساعت عادل + عکس
-
دستور ویژه پزشکیان به همتی و فرزین
-
جشن دانههای سیاه | محبوب ترین قهوه کدام است؟
-
قهوه؛ مضر برای افراد مبتلا به این بیماری!
-
قهوه دمی چیست؟ | تفاوت قهوه دمی و اسپرسو
-
فواید بینظیر نوشیدن ۳ فنجان قهوه در روز
No responses yet