کاچی غذایی بود که برای کاهش درد در دوران قاعدگی خانم ها از زمان های قدیم توصیه می شده است؛ در ادامه، روش تهیه کاچی ساده با استفاده از آرد گندم را شرح خواهیم داد.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، خوردن کاچی در دوران قاعدگی از زمان‌های قدیم به عنوان یک توصیه مرسوم شناخته شده است. به دلیل طبع گرم این غذای مغذی، معمولاً بعد از زایمان نیز به عنوان صبحانه‌ای مناسب برای مادران مورد استفاده قرار می‌گرفته است. تاکید بر مصرف کاچی در این دوران حساس به خاطر تأثیرات مثبت آن بر بدن زنان است. در ادامه، روش تهیه کاچی ساده با استفاده از آرد گندم را شرح خواهیم داد.

مواد لازم کاچی قدیمی

آرد ۱ پیمانه
کره ۵۰ گرم
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
زیره ۱ قاشق چایخوری

مواد لازم شهد کاچی با نبات

مواد لازم مقدار
نبات ۱ پیمانه
آب ۶ لیوان
گلاب ۱/۳ لیوان

طرز تهیه کاچی ساده برای ۴ نفر ؛ فوت و فن درست کردن کاچی سنتی | طبع کاچی چیست ؟

طرز تهیه کاچی ساده با آرد گندم

۱. برای شروع، ابتدا شهد کاچی را آماده می‌کنیم. برای این کار نبات و آب را در یک قابلمه روی حرارت قرار دهید تا نبات به طور کامل ذوب شود.

۲. پس از حل شدن نبات، گلاب را به مخلوط اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید؛ نیازی نیست شهد بیش از حد غلیظ شود.

۳. حالا به سراغ تهیه کاچی می‌رویم؛ آرد را به مدت ۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

۴. در این مرحله، کره را اضافه کنید و تفت دهید تا کاملاً جذب آرد شده و به شکل پودری درآید.

۵. سپس ادویه‌ها شامل پودر زنجبیل، هل و زردچوبه را به ترکیب اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.

۶. اکنون نوبت به افزودن شهد به آرد رسیده است که باید این کار را به آرامی و در چند مرحله انجام دهید.

۷. نکته کلیدی این است که در حین افزودن شهد، باید به سرعت مواد را هم بزنید تا آرد گوله گوله نشود و کاملاً یکدست شود.

۸. برای سهولت کار، می‌توانید از همزن دستی یا گوشتکوب برقی استفاده کنید.

۹. در مرحله نهایی، پودر زیره را اضافه کنید تا ترکیب کاچی شما کامل شود.

۱۰. توجه داشته باشید که کاچی نباید غلیظ مانند حلوا باشد، بلکه باید روان‌تر و شبیه فرنی باشد.

۱۱. در پایان پخت، زمانی که کاچی یکدست شد، دم‌کنی روی آن بگذارید و اجازه دهید ۲۰ تا ۲۵ دقیقه روی حرارت ملایم بماند. بعد از این مدت، کاچی شما آماده است؛ نوش جان!

این روش تهیه کاچی به ویژه برای گرم کردن رحم بسیار مؤثر خواهد بود.

کد خبر 914667

  • اگر این ویژگی‌ها را دارید لب به برنج نزنید | طبع برنج سرد است یا گرم ؟ ؛ مهم‌ترین علائم برنج های تاریخ مصرف گذشته

  • نوشیدن قهوه در این زمان باعث بهبود یبوست می‌شود

  • طرز تهیه کاچی ساده برای ۴ نفر ؛ فوت و فن درست کردن کاچی سنتی | طبع کاچی چیست ؟

  • درخواست یک امام جمعه برای برخورد قضائی با یک مداح؛ این افراد مزدور دشمن هستند

  • جولانی با زنان دست نمی دهد | نحوه برخورد رهبر شورشیان سوریه با وزیرخارجه زن آلمان را ببینید

  • استوری سهراب بختیاری زاده در پاسخ به حواشی اخیر استقلال

  • عراقچی: آماده مذاکره هستیم؛ فرمول همان فرمول برجام است

  • واکنش وزارت خارجه لبنان به تنش در فرودگاه بیروت و چمدان همراه یک دیپلمات‌ ایرانی

  • گاریدو خیلی سریع قرارداد بست؛ مقصد آشنا برای سرمربی سابق پرسپولیس

  • اگر نمی‌توانید قانون حجاب را اجرا کنید، آن را به مردم بسپارید

  • کریم باقری: این دو بازیکن را دیگر نمی خواهم در پرسپولیس ببینم | چهار بازیکن دیگر هم در لیست خروج

  • اولین خرید پرسپولیس در نیم فصل | مذاکره رسمی با بازیکنی که پیراهن قرمز را می خواهد

  • تلاش سفت و سخت چهره محبوب برای بازگشت به پرسپولیس | حضور مخالف اصلی درویش در کارگروه انتخاب سرمربی

  • ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه | آسمان صاف در آغاز هفته

  • اظهارات وزیر امور خارجه سوریه درباره ایران

  • گزینه‌های نظامی سخت در کمین تهران است؟ | افیون نفیو؛ ماجرای یک پیشنهاد | مذاکره خوب است، اینگونه مذاکره کنید!

  • آمریکا برای حمله به تاسیسات هسته ای ایران آماده می شود؟ | چرا گزینه حمله گزینه دردسرساز است؟

  • سردترین نقطه کشور بیخ گوش پایتخت

  • شورش بازیکن محبوب استقلال علیه موسیمانه | اینجا استقلال است و باید…

  • جدایی احتمالی بازیکن پرسپولیس؛ اگر می‌خواهی برگردی نرو!

  • طرز تهیه کاچی | دسری خوشمزه و مناسب برای افطار

  • طرز تهیه کاچی بلغور ؛ غذایی خوشمزه به قدمت هگمتانه

  • طرز تهیه کاچی نبات | این دسر زمستانی را امتحان کنید

  • طرز تهیه کاچی | یک دسر مقوی و مفید برای کبد

  • طرز تهیه کاچی | فوت و فن خوشمزه شدن این دسر مقوی

  • طرز تهیه کاچی زعفرانی | دسری آسان و مقوی ویژه ماه رمضان

  • طرز تهیه کاچی ساده برای دو نفر | یک دسر مقوی برای افطار در ماه رمضان

Tags:

No responses yet

دیدگاهتان را بنویسید