سسهای سالاد کم کالری گزینهای فوقالعاده برای افزایش طعم سالاد شما هستند. راههای زیادی برای تهیه آنها در خانه وجود دارد. در این مطلب طرز تهیه پنج نوع سس سالاد کم کالری را برای شما قرار دادهایم.
به گزارش همشهری آنلاین، سالادها غذاهای سالمی هستند به شرطی که بدانید چگونه آنه را با سس مناسب و سالمی طعمدار کنید. شاید ندانید، اما بیشتر سسهای سالادی که در خواربارفروشی محلی خود پیدا میکنید، حتی سسهای کمچرب، بسیار مغذی نیستند. نه تنها این، بلکه مملو از نمک، چربیهای ترانس و شیرین کنندهها نیز هستند. بله، آنها خوشمزه هستند اما همچنین دارای کالری بالایی هستند.
خوشبختانه، طیف گستردهای از مواد طبیعی وجود دارد که میتوانید برای تهیه سسهای سالاد سالم و خوشمزه استفاده کنید که حاوی بسیاری از مواد مغذی مورد نیاز بدن شما نیز هستند. در واقع، این روزها بسیاری از مردم آنها را انتخاب میکنند. بهترین بخش این است که آنها برای تقریباً هر رژیم غذایی کاملاً مناسب هستند. در ادامه پنج دستور تهیه سس سالاد عالی را به شما ارائه میدهیم.
بسیاری از مردم فکر میکنند یک سس سالاد خوشمزه و خامهای با یک رژیم غذایی سالم سازگار نیست. با این حال، آنها اشتباه میکنند. کالری اضافی عمدتاً از افزودنیهای شیمیایی موجود در نسخههای خریداری شده در فروشگاه میآید.
خوشبختانه راههای مختلفی برای تهیه سس سالاد کم کالری وجود دارد که طعم سالاد شما را بسیار بهبود میبخشد. حتی بهتر از آن این است که میتوانید آنها را بدون احساس گناه بخورید.
این سری از دستور العملها به راحتی درست میشوند و گیاهان و ادویههای موجود در آنها کالری اضافه نمیکنند. در عوض، آنها مقادیر خوبی از ویتامینها، آنتی اکسیدانها و بسیاری از مواد مغذی دیگر را فراهم میکنند که برای شما مفید است.
برای اطلاع از نحوه تهیه آنها به خواندن ادامه دهید.
۱. سس وینیگرت
در این دستور روغن زیتون و سرکه را با هم مخلوط کرده و یک سس خامهای و یکدست با طعم عالی به دست میآورید. وینگرت خانگی یکی از بهترین سسهای سالاد کم کالری است. این واقعا طعم سالاد را بهبود میدهد.
میتوانید با هر نوع سرکهای که در دست دارید یکی درست کنید. نتیجه صرف نظر از آن عالی خواهد بود و با بیشتر سالادها به خوبی جفت میشود. این امر به ویژه در مورد سالادهایی که حاوی پیازچه، گوجه فرنگی و فلفل و سایر سبزیجات هستند، صادق است.
مواد لازم:
سرکه ۱ قاشق غذاخوری (در صورت تمایل می توانید مقدار بیشتری اضافه کنید)
روغن زیتون فوق بکر ۳ قاشق غذاخوری
نمک به اندازه دلخواه
دستور تهیه: ابتدا تمام مواد را در یک کاسه عمیق بریزید. سپس آنها را خوب هم بزنید. در نهایت، سالاد خود را با آن بپوشانید.
۲. وینگرت خردل
خردل به هر غذایی که اضافه شود، حس بسیار خاصی میبخشد. با این وینیگرت به خوبی هماهنگ میشود. زیرا با سایر مواد سنتی مانند سرکه، روغن زیتون و لیمو ترکیب میشود. این سس را با هر گونه مخلوط سبزیجات حاوی کاهو، گوجه فرنگی و پیاز را امتحان کنید.
مواد لازم:
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
سرکه انگور ۱ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
خردل یک پیمانه
دستور تهیه: ابتدا تمام مواد را در یک کاسه عمیق بریزید. سپس، همه چیز را خوب مخلوط کنید. در نهایت آن را به سالاد خود اضافه کنید.
۳. سس ماست
این سس بر پایه ماست است و حس تازهای به سالاد شما میبخشد. اگر میخواهید یک سس سالاد خوشمزه و خامهای کم کالری داشته باشید، باید این سس را امتحان کنید.
سسهای مبتنی بر ماست یکی از محبوبترین سسهای سالاد هستند. این به این دلیل است که آنها نه تنها خوشمزه هستند، بلکه سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتی اکسیدانها هستند.
مواد لازم:
ماست ساده ۱/۲ فنجان
لیمو نصف
غذاخوری روغن زیتون فوق بکر ۲ قاشق
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
دستور تهیه: ابتدا همه مواد را در یک کاسه عمیق بریزید. سپس، آنها را به خوبی مخلوط کنید. آن را بچشید و در صورت لزوم نمک بیشتری اضافه کنید. وقتی آماده شد، آن را روی سالاد و سبزیجات خود بریزید.
۴. سس سیر
سیر به غذاهای سالادی که سبزیجات زیادی دارند طعم زیادی میبخشد. حتی میتوانید از این سس سیر در ساندویچ و غذاهای سرخ کردنی استفاده کنید.
مواد لازم:
سیر خام ۳ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سرکه ۱ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
دستور تهیه: ابتدا سیر را له کنید. سپس آنها را به همراه روغن زیتون، سرکه و نمک به غذاساز اضافه کنید. پس از به دست آوردن سس یکدست، مخلوط آماده برای اضافه کردن به سالاد شما است.
۵. سس آووکادو-خیار
این یک سس سالاد کم کالری عالی است و اگر طعم گرمسیری را ترجیح میدهید، آووکادو نه تنها به سالاد شما طعم میبخشد، بلکه بسیاری از مواد مغذی مورد نیاز بدن شما را نیز تامین میکند. آووکادو یک ماده عالی برای هر نوع سالادی است.
بنابراین، چرا آن را به یک سس سالاد کم کالری اضافه نکنید؟ حتی بهتر از آن، کمی خیار، پونه کوهی و لیموترش برای طعم تندتر استفاده کنید.
پنج دستور تهیه سس سالاد کم کالری و خوشمزه
مواد لازم:
خیار پوست کنده ۱/۲
آووکادو له شده ۱/۲
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
ماست ساده ۳ قاشق غذاخوری
پونه کوهی خشک ۱ قاشق غذاخوری
پوست لیمو(به دلخواه) مقداری
نمک و فلفل به میزان لازم
دستور تهیه: ابتدا خیار و آووکادو را با هم میکس کنید. سپس روغن زیتون، ماست ساده و پونه کوهی را اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. وقتی سس غلیظ و یکدستی به دست آوردید، پوست لیمو رنده شده، فلفل و نمک را اضافه کنید. در نهایت آن را روی سالادتان بریزید.
به گزارش وب گاه بیتوته، با تهیه این سس ها طعم متفاوتی را به غذاهای سالادی خود اضافه میکنید. همانطور که می بینید، تهیه آنها بسیار آسان است و مواد تشکیل دهنده آنها ارزان است و به راحتی پیدا می شود. علاوه بر این، آنها سبک و ۱۰۰درصد بدون مواد نگهدارنده و افزودنیهای شیمیایی هستند.
کد خبر 767757
-
روش درست پختن گوشت و مرغ یخ زده | سالمترین روش یخزدایی گوشت و مرغ را بشناسید
-
بزکوهی شکارچی را به گنج بزرگی رساند | این غار در ایران معدن گنج است
-
عکس | این جنگنده ایرانی جایگزین اف ۵ آمریکایی است | قابی از این جنگنده بومی کشور ببینید
-
واکنش جدید وزارت ارشاد درباره بیحجابی در کنسرتها
-
واکنش نهایی طالبان به درخواست ایران درباره حقابه هیرمند
-
تغییر سالن نشست وزیران خارجه ایران و عربستان
-
علیاف برای شاه انگلیس نامه فرستاد!
-
منشاء مسمومیت الکلی کرج مشخص شد | پای یک کارخانه تولید کننده اسپری بدن در میان است
-
اگر دلش را ندارید این تصاویر را نبینید | کار این مردان شکار مار آناکونداست
-
بمب اصلی استقلال روی نیمکت؛ سرمربی قهرمان اروپا جانشین نکونام!
-
تصاویر متفاوت لحظه فرود هواپیمای حامل وزیر خارجه عربستان در فرودگاه مهرآباد
-
منشاء مسمومیت الکلی کرج مشخص شد | پای یک کارخانه تولید کننده اسپری بدن در میان است
-
پرونده قضایی برای مولوی مشهور کشور؟ | از سند و فیش جعلی برای سفر حج استفاده کرد!
-
جدیدترین تصاویر مازیار لرستانی در سینما آزادی ؛ استایل متفاوت او را ببینید
-
نه نکونام، نه ربیعی؛ من منتظر مذاکره نهایی با استقلالم!
-
استوری جنجالی ؛ این چهره سرمربی استقلال شد؟
-
اتفاق تاریخی برای مهدی طارمی | تنها رقیب سرسخت برای تاریخسازی!
-
دانلود قسمت ۷ سریال نیوکمپ (نیوکمپ قسمت 7 هفتم) حجم رایگان
-
چگونه سس خانگی را مانند سسهای آماده درست کنیم؟
-
سس کچاپ، باربیکیو یا سس تند؟
-
روش درست فریز مواد غذایی ؛ بهترین دما برای فریزر خانگی | چگونه از سوختگی فریزری مواد غذایی جلوگیری کنیم؟
-
طرز تهیه سیب زمینی تنوری در مایکروفر و سولاردام | فوت و فن خوشمزه شدن سیب زمینی تنوری در خانه
-
طرز تهیه پیتزا ساده در خانه | ۵ نکته طلایی برای درست کردن پیتزا به سبک فست فودها
-
طرز تهیه پاستا بدون مرغ با سس پستو | چگونه به روش ایتالیایی پاستا پستو درست کنیم؟
-
طرز تهیه گراتن بادمجان ؛ ۵ نکته مهم برای پخت گراتن بادمجان | تلخی بادمجان را چطور باید گرفت ؟
-
طرز تهیه جوجه با سس زرشک
-
طرز تهیه سس سالسا به روش مکزیکی | فوت و فن خوشمزه شدن این سس پرطرفدار
No responses yet