حتما برای شما هم پیش آمده است که از گوشت و مرغ غذایتان مقداری باقی مانده و باید آن را برای وعده‌ای دیگر، داخل یخچال نگهداری کنید اما روز بعد طعم و بوی آن شما را از مصرفش منصرف کرده باشد؛ احتمالا به این دلیل که راه صحیح نگهداری باقیمانده غذا در یخچال را نمی‌دانستید.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، اگر می‌خواهید راه نگهداری باقی مانده گوشت و مرغ را یاد بگیرید با ما در این مطلب همراه باشید تا روش استفاده از باقی مانده گوشت و مرغ را به شما بگوییم.

پس از باز کردن قوطی ماهی تن، هرگز آن را در دمای اتاق، رها نکنید و قبل از نگهداری در یخچال، قوطی باز شده را وکیوم کنید تا ماهی تن برای چند روز سالم باقی بماند. ماهی تن کنسروی، به ویژه در صورت نگهداری صحیح، می‌تواند بهترین کیفیت خود را حتی تا ۳ تا ۵ سال در دمای اتاق حفظ کند.

با باز شدن قوطی، ماهی تن تنها می‌تواند حدود ۳ تا ۴ روز در یخچال و ۳ ماه در فریزر نگهداری شود؛ بنابراین، فقط زمانی که آماده استفاده از ماهی تن هستید، قوطی را باز کنید و سعی کنید تا حد امکان، چیزی از آن باقی نماند.

نگهداری باقیمانده مرغ پخته

برای نگهداری باقیمانده گوشت مرغ، ابتدا گوشت را از استخوان‌های آن جدا کرده و سپس با یک سلفون بپوشانید، سپس فویل را دور گوشت بپیچید. این روش به شما امکان می‌دهد گوشت و استخوان‌ها را به مدت سه ماه در فریزر نگه دارید؛ اما به یاد داشته باشید که آنها را با گوشت‌های نپخته در یک طبقه داخل فریزر قرار ندهید.

نگهداری گوشت ماهی پخته در یخچال و فریزر

ماهی درون بشقابی قرار داده و با سلفون آن را کاملاً بپوشانید، یا در ظرفی گود قرار داده و درِ آن را ببندید و در طبقه‌ای از فریزر که از غذاهای نپخته مجزا باشد، قرار دهید. دقت کنید که ماهی قبل از قرار دادن آن در یخچال یا فریزر، کاملاً خنک باشد. می‌توانید با این روش ماهی را به مدت یک تا دو روز در یخچال و تا سه ماه در فریزر نگهداری کنید.

نگهداری باقیمانده گوشت گوسفند

باقیمانده گوشت را از استخوان جدا کنید و فویل را دور گوشت بپیچید. سپس گوشت را پس از آنکه کاملاً خنک شد در فریزر قرار دهید. می‌توانید این نوع گوشت‌ها را به مدت یک تا سه روز در یخچال و به مدت سه ماه در فریزر نگه داری کنید. از باقی مانده گوشت پخته می‌توانید برای پخت غذاهایی مانند هوموس با گوشت، پای گوشت و سیب زمینی استفاده کنید.

نگهداری باقیمانده گوشت گوساله

گوشت باقیمانده گوساله را از استخوان جدا کرده و به قطعات کوچک برش داده و در یک ظرف پلاستیکی در دار، قرار دهید و اجازه دهید تا گوشت به طور کامل خنک شود. می‌توانید این گوشت را به مدت دو تا سه روز در یخچال و تا سه ماه در فریزر نگهداری کنید. می‌توانید از این گوشت در تهیه غذاهایی مانند پای گوشت یا خوراک قارچ و گوشت استفاده کنید.

  • یک ترفند عالی برای نگهداری لیموترش به مدت طولانی
  • طرز تهیه آش اسفناج؛ غذایی کامل برای شب‌های سرد زمستان

کد خبر 810585

  • نوین چرم مشهد
  • خوراکی‌هایی که حافظه را تقویت می‌کنند

  • طرز تهیه کلم‌پلوی تهرانی؛ برای کسانی که از غذاهای تکراری خسته شده‌اند

  • روش صحیح نگهداری باقیمانده غذاها در یخچال

  • تصاویر | این قصر نیمه کاره مال بابک زنجانی است؟!

  • نگرانی گستاخانه زلنسکی درباره ایران | درخواست از آمریکا و اروپا

  • قاتل جورج فلوید کشته شد | جزئیات قتل درک شووین

  • قلم قرمز قلعه‌نویی روی نام ۳ استقلالی نامدار | حذف قطعی از لیست جام ملت ها

  • به من گفتند ما فکر می‌کردیم مردم ایران همه تروریست هستند | بعضی‌ سریال‌های ایرانی از سریال‌های ترکیه‌ای هم سخیف‌ترند | در خطر سقوط قرار داریم!

  • عکس | ۱۰ میلیون ایرانی در صف مبارزه با اسرائیل

  • ۲ بانک دولتی برای پرداخت وام ۳۰۰ میلیونی قرض الحسنه مجوز گرفتند | توضیحات فرزین درباره تخصصی شدن بانک ها

  • تصاویر | این قصر نیمه کاره مال بابک زنجانی است؟!

  • نگرانی گستاخانه زلنسکی درباره ایران | درخواست از آمریکا و اروپا

  • درگذشت چهره مشهور بازی خاطره‌انگیز ایران و استرالیا

  • تصاویر گشت زنی نتانیاهو در غزه

  • غافلگیری خاص ارتش برای هادی چوپان

  • مدارس تهران فردا تعطیل شدند؟ | تصمیم استانداری تهران اعلام شد

  • ببینید | کارشناس هواشناسی: منتظر بارش‌های سنگین باشید!

  • تصاویر صحنه درگیری مسلحانه در خیابان زند شیراز | توضیحات مهم فرمانده انتظامی فارس

  • عصبانیت گل‌محمدی از عربستان : برای این وضعیت واقعا متاسفم! | نیم ساعت است که دنبال اینجا می‌گردیم

  • هشدار برف و باران به ۱۶ استان | تهرانی‌ها منتظر بارش‌ شدید باشند | وقوع طوفان در ۳ استان ساحلی

  • غذاهایی که نباید با ماهی بخورید

  • این غذاها را صبح‌ها با شکم خالی نخورید

  • بهترین جایگزین برنج ؛ به جای برنج سیب زمینی بخورید! | تفاوت سیب زمینی با برنج؛ کدامیک کالری و کربوهیدرات بیشتری دارند؟

Tags:

No responses yet

دیدگاهتان را بنویسید